Условия за ползване | GOffice (2024)

Настоящите "Условия за ползване" уреждат взаимоотношенията между Джи Офис, от една страна, и от друга страна, клиенти на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на интернет адрес с домейн “www.goffice-bg.com" (наричан за краткост сайт). С всяка направена поръчка потребителят декларира, че е прочел, запознат е и e съгласен с настоящите "Условията за ползване".

I. Общи положения

1.“www.goffice-bg.com" е уебсайт за електронна търговия – за продажба и доставка на публикуваните в него стоки, от името на фирма Джи Офис,регистрирана в Търговския регистър към Агенция по вписвания търговско дружество с фирма „Джи Офис“ ЕООД, ДДС № BG200897744 със седалище и адрес на управление: п.к. 1233 гр. София, кв.Банишора, ул. Лютиброд 5. Джи Офис е регистриран администратор на лични данни.

2. Общите условия на GOffice се прилагат за всички сделки между Джи Офис и неговите Клиенти – физически и юридически лица по повод на предлагани от Goffice стоки и услуги.

3. Общите условия действат, считано най-рано от заявяване на стока/услуга от Клиента, като всяка направена поръчка от страна на клиент на сайт“www.goffice-bg.com" има силата на волеизявление за сключването на Договор за продажба от разстояние по смисъла на чл. 48 ал. 1 от Закона за защита на потребителя (Договора).

4.Договорът с Клиента се счита за сключен след приемане от Джи Офис чрез “www.goffice-bg.com” на заявлението за покупка, попълнено правилно от Клиента, процеса на поръчка.

5. Договорът се смята за изпълнен, когато клиентът получи поръчания артикул, а Джи Офис получи цената.

6. Доставчик по Договора е Джи Офис

II. Извършване на поръчка

1. Поръчка/заявка на Клиента става валидна за Джи Офис, само ако:

1.1. е направена чрез одобрените средства за комуникация: телефон за поръчки – 02833 51 66; моб. тел./М-Тел/: 0885 69 72 27, Интернет страницата www.goffice-bg.com, електронна поща (e-mail) office@goffice-bg.com;

1.2. е потвърдена от Джи Офис в писмена форма, по телефон или чрез извършване на доставка в съответствие на поръчката.

2. Поръчка/заявка от сайта могат да правят регистрирани и нерегистрирани физически и юридически лица, като клиентът въвежда адреса на доставка, името и фамилията си, електронна поща и телефон за контакт. Данните, означени със звездичка във формуляра, са задължителни.

3. Поръчката се изпълнява като стартирането й се осъществява с финализиране на процеса на поръчване с натискането от потребителя на бутона ПОРЪЧАЙ. Изпълнението й започва след като служител на фирмата започне нейното обработване и поръчката се изпрати към склада.

4. Обработването на поръчката започва най-късно през първия работен ден за фирмата и се реализира в рамките на 24 часа в работен за фирмата ден, освен в случаите на липса на наличности, за което потребителят ще бъде уведомен по оставения от него телефонен номер.

III. Доставка

1. Клиентът избира начина на доставка до посочения от него адрес, в зависимост от избраната опция. И те мога да бъдат:

1.1. Безплатна доставка до врата над 150.00 лв. за София-град. За поръчки под 150.00 лв. се начисляват транспортни разходи взависимост от тарифите на куриерските фирми

1.2. Безплатна доставка до врата над 180.00 лв. за цялата територия на Република България, като цената на услугата под тази стойност е за сметка на получателя и се заплаща при получаването на стоката или по банков път.

1.2.1.Безплатната доставка за България важи за стоки по цени закупени през електронния магазин. Безплатната доставка не важи за копирна хартия, извънгабаритни и неразглобяеми артикули като метални шкафове, мебели, посетителски столове. За тях се начислява такса доставка по тарифата на куриера или по договаряне.

2. Може да се извърши и доставка от куриерска фирма, когато клиентът е посочил изрично това, Еконт, Спиди

3. Доставката се извършва на адреса, посочен в поръчката и потвърден от потребителя. В случай, че адресът е трудно откриваем, намира се в затворен комплекс или до него се достига чрез контролиран достъп, клиентът трябва да даде ясни указания, както и да осигури присъствие с цел осъществяването на своевременна доставка.

4. При посочени неверен или грешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, “www.goffice-bg.com” не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

5. Джи Офис не носи отговорност, ако Клиентът е посочил неверни и/или непълни данни в направена поръчка на адрес“www.goffice-bg.com".

6. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Джи Офис се освобождава от задължението си да достави заявената стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

7. Доставката от наш служител се извършва до конкретен адрес на територията в гр. София в часовете от 09.00 часа до 18.00 часа всеки делничен работен ден, с изключение на официалните празници в Република България.

8. Срокът за доставка е от 1 (един) до 3 (три) работни дни, считано от датата на обработване на поръчката.

9. Стоките се доставят с качество и с опаковка, според обичайната търговска практика.

10. Стойността на монтажните разходи при покупка на мебели ще бъде съобщавана на Клиента при всеки отделен случай.

11. Извършеното предаване на Клиента на стоката се удостоверява с двустранно подписана експедиционна бележка, приемо-предавателен протокол или друг писмен документ с равнозначно значение.

12. Отговорност за съхранението и състоянието на стоката след предаването й на потребителя носи самият потребител. Потребителят се задължава да използва стоките, предвид тяхното предназначение и да спазва инструкциите за тяхното функциониране, съгласно приложената документация, където има такава. Използването, третирането, обработването /ремонта/ на стоките от Клиента се осъществява за негов риск. Джи Офис не носи отговорност за съответствието на доставените стоки с целите, за които Клиентът възнамерява да ги използва, нито за вреди от какъвто и да било характер, които могат да възникнат като следствие от обработването/ремонта, които Клиентът самоволно е предприел.

13. Приемането на стоките от страна на Клиента удостоверява одобрението от Клиента на количеството, опаковката и видимото качество на стоките.

14. Предлаганите от Джи Офис стоки са с ниво на безопасност, съгласно действащите норми за безопасност, инструкции за експлоатация и всяко друго писмено указание, дадено от производителя на конкретната стока. Джи Офис не носи отговорност за спазването от страна на Клиента на приложимите изисквания за безопасност и екологични норми.

IV. Цени и плащане

1. Цената за всеки артикул, посочен в сайта e в лева с включен ДДС (Данък добавена стойност). Клиентът вижда отделно цената на доставката при финализиране на поръчката си, в зависимост от това каква опция е задал.

2. Джи Офис запазва правото си за промени и актуализиране на посочените в сайта цени.

3. Всеки клиент на интернет магазина се задължава да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора, съгласно настоящите общи условия. Цените, обявени на сайта, са валидни до изчерпване на количествата. Всички промоционални оферти важат до изчерпване на количествата или изтичане срока на промоцията.

4. Клиентът избира начина на плащане от предвидените в сайта възможности за плащане:

4.1.Наложен платеж: При получаване на продукта, дължимата сума се плаща на нашия служител или куриер

4.2. По банков път - кредитен превод по издадена Проформа фактура за плащане:

IBAN: BG08UNCR70001522117427
титуляр: Джи Офис ЕООД,
банка: Уникредит Булбанк АД,
BIC/SWIFT/банков код: UNCRBGSF

Плащането се счита за изпълнено със заверяване банковата сметка на Джи Офис.

5. За суми над 700 лв. с ДДС се изисква авансово плащане.

6. Предлаганите артикули отговарят на снимковите изображения, разположени на сайта, като са възможни отклонения, които са в резултат на заснемането, резолюцията и големината на екрана на електронното устройство, от който клиентът извършва поръчката.

V. Рекламации и връщане на стока

1. Рекламации за липси и други явни недостатъци могат да бъдат предявени при приемане на стоките от Клиента

2.Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:
2.1. доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
2.2. цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.

3. Връщането се допуска при следните условия:
3.1. купувачът трябва да се свърже с Джи Офис да заяви връщането й, в срок не по-дълъг от 14 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката.
3.2. стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от Джи Офис – фактура, стокова разписка, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава);
3.3. съгласно разпоредбите на ЗЗП, Джи Офис възстановява на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката.

4. В случай на своевременна, точна и основателна рекламация за недостатъци, Джи Офис регистрира и предприема необходимите действия, съгласно действащото законодателство за предявената рекламация от клиента.

5. За стоките, за които има издадена търговска гаранция, рекламациите се удовлетворяват и в съответствие с условията, заложени в търговската гаранция на съответния продукт.

6. Гаранцията отпада в случай на:
6.1. Повреди, причина за които е лош транспорт, съхранение или неправилна експлоатация от страна клиента.
6.2. Опит за ремонт от страна на Клиента и/или друго неупълномощено лице.
6.3. При използване на некачествени и неоригинални консумативни материали при ремонт на стока от страна на клиента.

7. Джи Офис си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

VI. Гаранция за опазване, съхраняване и защита на личната информация

Ние гарантираме на своите настоящи и бъдещи клиенти поверителността и конфиденциалността на всички лични данни, които дават при поръчка на продукти и регистрация в сайта.

GOffice гарантира, че личните данни на потребителя няма да бъдат използвани за други цели, освен за извършване на процеса по доставката и изпращането на информационни бюлетини, нюзлетър и други съобщения, свързани с доставката на поръчаните от потребителя продукти и изпращането на съобщения, свързани с промоции на Goffice. Личните данни се използват и за издаването на фактура и гаранция за закупения от потребителя продукт, както и за контакт за уточняване на детайли по поръчката.

Условия за ползване | GOffice (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Neely Ledner

Last Updated:

Views: 6173

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Neely Ledner

Birthday: 1998-06-09

Address: 443 Barrows Terrace, New Jodyberg, CO 57462-5329

Phone: +2433516856029

Job: Central Legal Facilitator

Hobby: Backpacking, Jogging, Magic, Driving, Macrame, Embroidery, Foraging

Introduction: My name is Neely Ledner, I am a bright, determined, beautiful, adventurous, adventurous, spotless, calm person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.